NO PAPER - eBooki z lepszej półki
NO PAPER - bez papieru przyszłość, a właściwie teraźniejszość rynku wydawniczego. Publikacje cyfrowe zdobywają serca czytelników. Łatwość czytania, szybki dostęp i sposób przechowywania dają istotną przewagę nad wydaniami papierowymi. NO PAPER zachowuje naszą piękną, niepowtarzalną przyrodę budując cywilizację opartą na wiedzy.
wtorek, 29 grudnia 2009
Andrzej Peszek - Narciarstwo czyli jak poprawić technikę i przygotować się fizycznie do sezonu
NO PAPER prezentuje eBook pdf ;
Andrzej Peszek
Narciarstwo czyli jak poprawić technikę i przygotować się fizycznie do sezonu
Poradnik
eKsiążka „Narciarstwo czyli jak poprawić technikę i przygotować się fizycznie do sezonu”, to efekt współpracy doskonałych instruktorów, świetnych fotografów i zwykłych narciarzy, dla których została stworzona. Układ książki i ujęcie tematu powstały właśnie według wskazówek tych ostatnich. Większość z nas narciarzy-amatorów chciałaby jeździć lepiej, wielu z nas lubi douczać się na własna rękę. To czego potrzebujemy to przejrzysty, a jednocześnie ciekawie zredagowany podręcznik, który będzie do nas przemawiał obrazem i prostymi, logicznymi wskazówkami. Taka jest właśnie nasza książka.
Uczymy jazdy karwingowej, czyli jazdy w zgodzie z nartami i naszymi naturalnymi ruchami. Dzięki tej książce będziesz jeździć lepiej, bezpieczniej, a przede wszystkim będziesz czerpać jeszcze większą przyjemność z jazdy na nartach.
W książce zachwycą Cię zdjęcia sekwencji narciarskich i wspaniałe scenerie alpejskie. Jej zawartość pomoże Ci lepiej przygotować się do sezonu, poprawić technikę, ale także da Ci wskazówki dotyczące dojazdu w Alpy czy ubezpieczeń narciarskich.
Ta książka do doskonały prezent dla Twoich najbliższych albo też dla Ciebie samego. Nie przegap tej okazji do sprawienia komuś ogromnej przyjemności.
Wydawca ; Inventiv
Księgarnia ; bezkartek.pl
Pobierz darmowe fragmentu lub eBook Narciarstwo czyli jak poprawić technikę i przygotować się fizycznie do sezonu wprost na Twój komputer, komórkę lub dowolny czytnik e-ink.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz